Падение! Уволниха от театъра Станимир Гъмов заради пиянски изцепки!

gamov

Станимир Гъмов бил позорно изгонен от Кукления театър в София след бунт на трупата срещу него.

Причината за недоволството на останалите актьори срещу колегата им били редовните му пиянски изцепки. А коронният му номер бил да не вясва на представление след запой, без изобщо да предупреди, че ще отсъства.

Колегите му го чакали да се появи буквално минути преди да излязат на сцената, а когато станело ясно, че изобщо няма да дойде, се чудили как да поемат работата му, така че да има все пак представление.

Директорът на театъра пък е близък на Станимир Гъмов и години наред си затварял очите за пиянските му издънки. И щял да продължи да го прави, ако останалите актьори не действали задружно, за да го изхвърлят.

gamov-1

Сега, след като загуби единственото място, където го търпяха, актьорът със слабост пък алкохола се обърна към дружките си Иван и Андрей, за да не остане без хляб. Продуцентите с охота се съгласили да го включат в риалити шоуто „Фермата“, а хонорарът ще помогне на изпадналия в немилост актьор да изкара известно време.

Това е второ голямо риалити шоу за Станимир Гъмов в рамките на две години, което е неестествено и не се дължи на огромния зрителски интерес към него, а на връзките му. Иван и Андрей му осигуриха участието във „Вип Брадър“ заради приятелството си с продуцента Нико Тупарев. Дори го превърнаха в централен образ за шоуто заради измислената му любов с фолк певицата Преслава и основен претендент за първото място.

Заради приятелските си връзки, от продукцията услужливо скатаваха факта, че Гъмов не изтрезнява. А когато ставаше заядлив и псуваше всичко и всички заради огромното количество изпит алкохол, го представяха като бунтаря в къщата. Но за зрителите беше очевидно, че фъфленето, премрежения поглед и зачервеното лице не се дължат на революционен плам, а на високоградусови спиртни напитки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *