Падение! Джино Бианкалана отврати всички с жалката си постъпка! Виж Тук:

djino-1

Джино Бианкалана шокира с цинична оферта почитателките си. Риалити героят минаваше за голям кавалер, но предложението му успя да отврати дамите.

Победителят във „Вип Брадър“ явно пак е закъсал на интимния фронт. Но начинът му да си реши проблема е толкова жалък, че само буди съжаление.

Джино падна дотам, че предложи 10 000 долара на красива жена, която би се навила да му роди бебенце.

djino-5

Преди месец пък, плейбоят се пошегува, че чака момиченце от мнимата си годеница Изабела. Но той изчака доста време преди да признае, че не чака бебе, а май няма и приятелка.

Джино си дойде сам в България, а годеницата му Изабела уж отишла до родината си Полша заради семеен проблем. Но красавицата все още не се е вяснала при него. А май двамата нямат нищо интимно, а са само приятели.

След като лъсна тлъстата лъжа на риалити героят, той прибягна до отчаяни мерки с крехката надежда, че ще успее поне да стане баща – като предложи пари на сурогатна майка.
Въпреки че беше сред най- желаните вип ергени преди две години, когато спечели „Вип Брадър“, славата на Джино доста залезе. Оказа се, че много от нещата, които беше наговорил в шоуто, изобщо не са верни.

За капак, бившата му съпруга, италианката Дейна Бианкалана, се оплака, че той й дължи 20 000 долара и си поиска фамилията обратно. Тя го обвини, че й взел парите, за да ухажва Джена. А след като фолкаджийката го разкарала, поискал да се съберат отново.

Освен на нея, Джино дължал пари и да много наши сънародници в Чикаго. Той обичал да парадира пред гостуващите фолк певици в Чикаго уж с големи финанси, водел ги в оборотни и много скъпи заведения, за да ги впечатли. След като парите свършили обаче, той се скатавал и не ги връщал, разказаха опарени от схемата му.

Дори тежката катастрофа, която за малко да го убие миналата година, не го вкара в прави път. Вместо да се освести, той започна да разиграва циркове с полската красавица Изабела, която ту му беше годеница, ту беше бременна. А накрая – нито едното, нито другото.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *