От Злоба! Кой и как Оповръща Къщата на ГНУС Брадър разкри в най-големи подробности Рени:

reni-pevitsa

Фолк певицата Рени първо съскаше зад гърба на Емануела, а след това започна и открито да злословни срещу нея.

Фолк динозаварката се опита да се възползва от напиването на младата си колежка и Христо Живков, за да я размаже и да покаже тя пък колко е морална. Рени, която не крие, че се е изхранвала с голи снимки и е участвала в еротичния конкурс „Мис монокини“ срещу 100 лева, изведнъж стана стожер на морала в къщата.

Фолк ветеранката не спря да охулва Емануела, но през цялото време си личеше нескритата й завист. Рени постоянно разпитваше колежката си колко участия има, колко изяви имат другите топ имена на „Пайнер“. Зрителската подкрепа, на която се радва Емануела, също пробуди още по- силно завистта у застаряващата й колежка. Но най- вече, фактът, че отива през вечер на участие.

emanuela-2

След като излезе снощи, финиширайки шеста във Вип Брадър, първата работа на Рени беше, естествено, да продължи да злоупотребява с историята с напиването на Емануела. Да се опитва да показва колко пропаднала жена е младата й колежка.

В интервюто си за „На кафе“, Рени обясни на дълго и широко как с Ирина почистили повръщаното по Емануела, как тя едва си стояла на краката, как я преоблекли в банята и пр.

Христо Живков беше видимо в още по- тежко състояние от фолк дивата, но за неговото пиянство не се чу и гък от съзаклятниците му. Но зрителите видяха, че до него имаше поставен леген, за да може да върне, ако има позиви през нощта.

Рени пропуска услужливо обаче най- важното – защо Емануела реши да предизвика Христо Живков? Фолк дивата се закани, че ще свали маската на претенциозния актьор, заради когото съквартирантите живяха при скотски условия четири дни. Живко не си хареса ролята в боливудския сериал на Биг Брадър, като дори не можа да се аргументира защо я отхвърля. Ту изтъкваше една причина, ту втора, трета, четвърта и пр. А отказът му навлече на всички останали глад и мизерия, непознати до този момент в шоуто.

Но противниците на Емануела и Миглена Ангелова забравиха, че самите те също скочиха срещу Христо, заради безумното му поведение. Вместо да насочат негативите си към него, те услужливо го прибраха в своя лагер и продължиха похода си срещу аутсайдерите Емануела и Миглена.

В крайна сметка, единственото, с което ще бъде запомнена Рени, е потресаващото й невежество.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *