Още една фолк певица стана майка! Ето коя е тя:

Бейби бумът в поп- фолка продължава с пълна сила. Още една от бременните певици се похвали, че е родила!

Треторазрядната чалгаджийка Анастасия се похвали, че е станала майка! Родило й се е момиченце, което ще се казва Джесин.

Фолкаджийката разкрива, че преносила бебето. Затова се наложило да й влеят лекарства, за да се предизвика раждане. В крайна сметка, детето се родило живо и здраво, а майката е на седмото небе от щастие.

Анастасия избрала да роди в болница в Горна Оряховица, тъй като във Велико Търново й поискали крупна сума.

Следващите фолк певици, които съвсем скоро ще прегърнат рожбите си, са Десислава и Магда. Двете ще родят почти по едно и също време.

Десислава е приготвила солидна пачка за раждането, тъй като е избрала частна болница в София и ще се радва на Вип стая. Бащата Благой Найденов се е зарекъл, че ще влезе с нея в родилното отделение. Но дали ще издържи вътре, е под въпрос. Фолк певицата ще роди втория си син през януари. Засега обаче не издава какво име му е избрала. Но е категорична, че няма да е това на бащата. Десислава се е зарекла също, че ще си почине поне шест месеца след раждането, преди отново да започне да работи.

Фолк певицата Магда също очаква бебето си през януари. Тя ще стане майка за първи път. Но все още не знае какъв пол е детето, тъй като не се виждало на видеозона. Тя издаде, че ще роди със секцио, защото преди време претърпяла тежка травма и има пирони в таза. Магда няма да остава за дълго вкъщи, тъй като и двете баби обещали да й помагат в грижите за бебето.

През март пък се очаква бебето на Фики Стораро и половинката му Гюлджан. Младото семейство очаква син, който ще носи името на дядото Тони Стораро.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *