Орхан Мурад ще става дядо! Ето кой прелъсти 14- годишната Сузанита – СНИМКА:

suzi-murad-3

14- годишната дъщеря на Орхан Мурад заби батко на 23 години. Осмокласничката от дни вилнее из дискотеките на Слънчев бряг и резултатът вече е налице.

Прелъстителят на малолетната певица е моделът Даниел Георгиев, известен като победител в конкурса „Мистър Менхънт 2012“. Двамата се натискали и си пускали езици пред очите на майката на Сузанита по време на парти в Слънчака. Шенай Мурад обаче хич не изглеждала притеснена от факта, че доста по- голям мъж мърсува с 14- годишната й дъщеря.

suzi-murad-6

Всъщност, именно майката на Сузи я нахъсвала от съвсем малка да става известна певица. Тя нямала нищо против скандалното поведение на невръстната си щерка и дори я подстрекавала с аргументите, че само така може да стане известна. Шенай Мурад била и човекът, който одобрил шокиращото видео към „Луцифер и Буда“.

Съпругата на Орхан Мурад навремето неистово искала да стане известна певица. Но дори след като се омъжила за него, не успяла да пробие. Явно, сега е прехвърлила болните си амбиции върху 14- годишната си дъщеря, която на всичко отгоре не може изобщо да пее. Шенай обаче я убеждавала, че това изобщо не е важно, а от значение е да направи впечатление по друг начин.

Орхан Мурад пък не смеел да се опъне на жена си и плащал безропотно всички разноски за скандалните песни и клипове  на Сузанита. За капак, му се наложи да изтърпи и публичното унижение да защитава разпасаната си щерка пред цяла България с аргументи, на които едва ли сам си вярва.

Фолкаджията заяви, че крехката й възраст изобщо не била проблем, за да изпълнява цинични текстове и да танцува по прашки във видеата си. Орхан Мурад с пяна на устата обясняваше, че момиченцето му изобщо не било такова, каквото изглеждало в клиповете. И всички били виновни, че дъщеря му се снимала гола и пеела мръсотии. А в същото време, майката Шенай я развежда по дискотеките да я сватосва с батковци.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *