Оля се! Мария пак наглее на пътя! Ето какво направи + Снимки:

Фолк певицата Мария отново прояви страхотна наглост на пътя.

Този път грозната сцена се разигра пред столичен супермаркет в центъра. Мара Отварачката спря най- безцеремонно мерцедеса си пред паркинга на магазина, като запуши няколко от спрелите там коли.

Собственикът на един от затапените автомобили нервно пристъпяше от крака на крак, докато фолкаджийката най- спокойно си пазареше. След близо 15 минути, Мария излезе от магазина, метна покупките си на задната седалка и отпраши с мръсна газ.

Освен с безцеремонното си отношение, певачката шашна и със занемарения си външен вид. Бившата госпожа Гущерова се беше „пипнала“ с анцуг с торбесто долнище, а в ръка кокетно носеше елегантна дамска чанта.

Преди около месец пък, певицата отново показа тотално нахалство, като паркира гъзарското возило по абсурден начин пред кооперацията, в която живее. Портиерът се опитал да й каже, че не трябва да оставя така автомобила, но Мара безцеремонно отвърнала: „на който не му харесва, да ми се обади“.

Фолк дивата категорично забрави и обноски, и стил, откакто милионерският наследник Гущеров я изгони. Певицата е под голямо напрежение, тъй като има да изплаща апартамент в „Лозенец“, както и тузарския си бял мерцедес. А в момента единственият й източник на доходи са участията по заведения.

За да ги прави по- атрактивни, и съответно да си вдигне мизата, Мария загърби поведението на дама, с което парадираше. Певицата вече редовно се разхвърля по сутиен и мята гьобеци като за световно, за да весели публиката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *