Новото младо гадже на Албена Михова: Влюбих се в нея от пръв поглед!

albena-mihova

Наскоро стана ясно, че Албена Михова окончателно се е разделила с дългогодишния си приятел Тома Здравков. Актрисата обаче вече му е намерила заместник. При това, също толкова млад.

Оказа се, че новият възлюбен на актрисата е 13- години по- младият от нея футболист Николай Колев. Пред списание Love style спортистът разкрива как се запознал с Албена и как пламнала искрата между тях.

Николай играе в „Дъглас“, местен отбор на остров Ман. При едно от посещенията си в България, отишъл заедно със семейството си на постановка на Михова. След спектакъла, Николай Колев успял да се добере до актрисата и веднага я поканил на вечеря.

albena-mihova-1

Футболистът признава, че се влюбил в Албена Михова от пръв поглед. Спортистът не крие чувствата си и смело заявява, че е силно влюбен и не може без нея. Николай Колев признава, че се чувства много щастлив с нея и никога не е изпитвал към друга жена подобни чувства.

Футболистът разкрива, че никога не му е хрумвало да се завръща в България преди да срещне Албена. Сега обаче преосмисля позициите си, тъй като връзката им е от разстояние. И двамата обаче са уверени, че ще се справят с положението.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *