Новото гадже на Димитър Динев: Емануела заплаши живота на сина ми! Ще я съдя!

Новата приятелка на милионерския наследник Димитър Динев също пропищя от бившата му Емануела! Нещо повече! Вече е подала няколко жалби в полицията срещу фолк певицата заради тормоз.

Най- шокиращото обаче е, че абсолютно същото се случи с танцьорката- плеймейтка Мартина Петрова, която беше гадже на Динев точно след Емануела. Момичето на няколко пъти подаваше оплаквания в полицията за тормоз и преследване. За капак, през лятото личният й автомобил беше взривен, а фолкаджийката не скри злорадството си от този факт.

Новата възлюбена на Димитър Динев се казва Дарина Аврамова и е от Несебър. Преди дни тя даде шокиращо интервю, в което разкри как Емануела ги тормози и пуска очернящи я статии в някои медии.

Второ гадже на Динев се оплаква от тормоза на Емануела

Димитър Динев и Дарина започнали връзката си през лятото. Но щом научила, фолк певицата веднага започнала да ги бомбардира със заплашителни есемеси. В едно от съобщенията Емануела дори заплашила 10- годишния син на Дарина!

После фолкаджийката публикувала телефона й в личната си страница в социалните мрежи и написала, че е за платени с*кс услуги. Последвала статия, в която също се твърдяло, че Дарина е лека жена.

Отношенията между двете имат и предистория. Емануела се запознала с Дарина година по- рано. Фолкаджийката започнала редовно да ходи в заведението й в Несебър. Постоянно се оплаквала от бившия си Митко Динев. Станали близки приятелки за кратко. Но когато Дарина видяла как певицата съсипала тогавашното му гадже Мартина Петрова, се дистанцирала и започнала да я отбягва.

Заради заплахите и тормоза от страна на Емануела, новата приятелка на Димитър Динев вече е подала няколко жалби в полицията. Смята също да съди фолк певицата за клевета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *