Новият на Емилия със слаб ангел като Коко Динев! Вижте харема му – СНИМКИ:

Фолк певицата Емилия разкри, че новият мъж в живота й е сирийският бизнесмен Жорж Башур. За него до момента не се знаеха много неща, освен че преди време беше разследван за съмнителни имотни сделки.

След признанието на фолк певицата за връзката им, обаче станаха известни доста пикантни факти и за личния му живот.

Оказва се, че сирийският милионер е свикнал да върти по няколко дами на веднъж. Докато бил женен за красива рускиня, той си имал мини- харем. Любовните му афери са известния на цяла София. А последната му актуална любовница била миската със спорна слава Галена Димова. Нещо повече! Говори се, че той все още я издържал, въпреки връзката си с Емилия.

Жорж Башур и бившата му съпруга

Димова пък нямала намерение лесно да се откаже от спонсора си и да го преотстъпи на друга. Жалкото е, че Емилия явно отново не е случила на мъж и ще трябва да търпи още един женкар, след като тъкмо се отърва от бившия си Коко Динев.

Фолк дивата била наясно със слабия ангел на сириеца, но била сигурна, че заради нея, той ще се откаже от навика си да хойка по жени. Певицата призна, че двамата с Жорж Башур се познават отдавна. Но любовта им се възпламенила след раздялата й с Коко Динев преди година.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *