Нова драма в живота на Емануела! Ето какво се случи:

Фолк фурията Емануела и годеникът й Мартин Николов са се разделили. Двамата се сгодиха преди два месеца, като певицата си самопредложи брак насред столична дискотека. Месец по- късно, Емануела заяви, че няма да се женят.

А сега се оказва, че направо са се разделили. Двойката изкара заедно близо година, като връзката им започна със скоростен развод на Мартин Николов, за да се събере с Емануела. Певицата пък не спираше да се хвали, че той е перфектният мъж и дори се замисляла дали да не роди трето дете. Не спираше да го хвали, че е идеалният баща и се грижи за малкия й син Димитър много по- добре от биологичния му родител.

Бурната любов на Емануела и Мартин обаче се оказа доста краткотрайна. Двамата нямали общи възгледи за живота и не успели да се разберат.

Така певицата се озовала сама за пореден път. С Мартин се надявали поне да си останат приятели след раздялата, тъй като се познават още от деца. Но дали ще се случи, не е ясно.

Все пак той се разведе и остави единственото си дете, за да върти любов с фолкаджийката. А накрая, остана с пръст в уста – нито със семейство, нито с фаталната певица.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *