Нов Скандал тресе „Пайнер“! Звезди на фирмата беснеят срещу Емануела! Ето Защо:

emanuela-1

Емануела разбуни кошера в „Пайнер“! Няколко топ звезди на компанията са се съюзили срещу зеленооката фолк дива, а инж. Митко Димитров се чуди как да тушира напрежението.

Причина за новата война в „Пайнер“ се оказа броят на участията на Емануела. Графикът на певицата за март е претъпкан. А този факт вбесил няколко нейни колежки, които вдигнали телефона да се разправят с Митко Пайнера. Скандалджийките се оплакали да биг боса, че не оценява труда им, за сметка на Емануела, която нямала техния талант.

Фолкаджийката с изумрудените очи за нула време успя да се нареди сред топ имената в „Пайнер“. Емануела е едва от година във фирмата, а вече диша във врата на най- големите звезди във фирмата.

Емануела и Галин скоро пускат общата си песен

Не случайно именно тя се оказа и най- оборотната изпълнителка през новия месец. В момента Джена и Галена са извън играта, заради майчинство, като изобщо не е ясно кога ще се върнат. Преслава е с прекалено висок хонорар и не всеки ресторантьор може да си я позволи.

Анелия и Деси Слава също са доста актуални в момента и успяват да си осигурят много участия. Но не колкото Емануела през март.

Фолк певицата се оказва и доста продуктивна откъм правене на песни и видео клипове. Емануела всеки момент ще пусне втория си клип за годината – дуетът с Галин, който отсега се радва на огромен интерес.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *