Нов кошмар за Алисия! Плеймейтката Моника Валериева в с*кс афера с Ники

Плеймейтката от Дупница Моника Валериева се е намърдала в чаршафите на Ники Михайлов, гласи най- сочната столична клюка. Топ- футболистът ни официално е гадже на Алисия и дори живеят заедно, но това е само в България. В Италия, където в момента играе Михайлов обаче, друга жена топли кревата му.

alisiq

Вратарят толкова хлътнал по палавата плеймейтка, че й купил билет до Апенините, за да отиде по- бързо при него. Дупнишката красавица обаче, вместо да си замълчи за секс- екскурзията до Италия, най- нагло постнала снимки във фейсбук профила си от самолета. Не е ясно само защо помъкнала със себе си и близка приятелка – дали за прикритие или за да се включи и тя във веселбата.

В същото време, Алисия тънела в неведение за поредните похождения на възлюбения си. Певицата търпеливо го чакала да се прибере в България, докато той си води женска компания в

Моника в самолета за Италия
Моника в самолета за Италия

Италия.

Най- отвратителното в случая е, че Алисия и Моника всъщност са приятелки. Двете дами се сближиха покрай общия си враг – Николета Лозанова. И двете не знаеха защо съпругата на Валери Божинов се занимава с тях, но решиха да се обединят срещу нея.

След избухването на скандала, Моника Валериева се разбесня и категорично отрече да има секс афера с Ники Михайлов. Футболистът пък отправи любовно обяснение към официалната си половинка Алисия по случай 8 март. Фолк певицата обаче все още мълчи.

Алисия. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/dcmMinBRMbc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *