Нов човек! Ето как Антония Петрова се промени, откакто не е милионерка:

antonia-petrova-17

Антония Петрова се раздели окончателно с луксозния си начин на развод, след като избяга от руския си съпруг Александър Бередин.

Откакто е с новата си половинка Николай, перничанката коренно се е променила. Блондинката вече се задоволява с почивки на доста по- скромни и близки дестинации. А перченето с богаташки глезотии вече е в миналото й.

От известно време скандалната манекенка е започнала и да спортува. Преди тя се хвалеше, че има идеално тяло и няма нужда да се пъне излишно. Но новата й половинка си падал много по спорта и екстремните преживявания. Затова и Антония започнала да споделя хобитата му. Дори веднъж отишли на палатка!

Отскоро бившата госпожа Бередин се е запалила по колоезденето, отново покрай гаджето си. Преди дни тя се похвали, че изминали на колелета маршрута от Лозенец до Резово.

antonia-petrova-16

Антония Петрова усилено крие новото си гадже или той няма желание за медийни изяви. Николай е с няколко години по- млад от нея и има бизнес за поставяне на климатици. Стандартът му не може да се сравнява с милионите на руския олигарх, но пернишката „Мис България“ най- после стигнала до извода, че парите не са най- важното.

Антония Петрова обаче не е загубила надежда, че ще прибере няколко милиона от богатството на Бередин при развода им. Перничанката му поискала първоначално 15 милиона долара, но после се наложило да намали драстично сумата. Двамата обаче нямат общи деца, така че това няма да помогне на перничанката да измъкне парите на руснака. Антония и Бередин трябва да се разведат на две места – и в България, и в Русия. Но изходът от съдебната им битка все още е много далече.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *