Николета захапа сръбкинята на Валери Божинов

nikoleta-skandal

Николета продължава да се заяжда с жените в живота в бившия си съпруг Валери Божинов. Плеймейтката периодично просъсква в социалните мрежи срещу актуалната любима на футболиста – Биляна Дол.

За да удари по сръбкинята, Николета използва колаж, който изобразява най- важните етапи в живота на всяка жена:

nikoleta-kolaj

Под изображението водещата на „Папараци“ изстреля отровните си стрели срещу Биляна, като написа: „Има жени с брак и деца, а вие какво чакате, само да ви ползват ли?“ Очевидно виртуалното заяждане е по адрес на сръбкинята Биляна Дол, която е новата любов в живота на Валери Божинов.

После Николета обаче допълва: „Едни минаваме през тези стъпки, а други се задоволяват само с първите две“.

valeri-bojinov-biliana-1
Валери е луд по сръбкинята Биляна

Плеймейтката трудно приема факта, че в живота на бившия й съпруг вече има нова жена. Доскоро Николета се хвалеше пред свои приятелки, че само да щракне с пръсти, Валери веднага ще се върне в леглото й. Това обаче очевидно, не е така.

Божинов е лудо влюбен в Биляна Дол, която е с цели 10 години по- възрастна от него. Разликата в годините не притеснява ни най- малко футболиста. Валери не крие, че е много щастлив със сръбкинята. А Николета не може място да си намери, че отдавна е изместена от сърцето на Божинов.

Въпреки че са разделени от две години, едва преди няколко месеца плеймейтката реши да подаде молба за развод. Николета се надяваше, че Валери ще размисли и ще се върне при нея. Но футболистът дори обяви, че се чувства отдавна разведен с нея. Така на плеймейтката не й остана друго, освен да подпише най- после документите за развод.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *