Николета: Ще обичам Валери, дори да няма пукната пара!

Николета използва са пореден път семейството си, за да шуми около себе си. В интервю при своя душеприказчик Мартин Карбовски, плеймейтката разкри последните новини около брачния си живот с Валери Божинов.

nikoleta

Николета дълго мълча по темата, като нажежаваше обстановката – дали ще се развеждат с Валери или ще останат заедно. Има подозрения дори, че раздялата им била излишно раздухана, за да се направи реклама на предаването, в което плеймейтката беше поканена за водеща. След като продуцентите й видяха обаче, че въпреки скандала, шоуто не постигна успех, Николета отново започна да се изявява като влюбена съпруга.

Силиконката не се поколеба да заяви дори, че би останала с Валери, дори ако няма пукната пара. valeri-skandalСмелото й изказване обаче може да се подложи под сериозно съмнение, тъй като помрачаването на семейното им щастие съвпадна точно с момента, в който кариерата на Валери удари дъното.

Футболистът остана без свежи доходи, тъй като нито един европейски отбор не пожела да го купи. Нафуканото семейство трябваше да се прибере с увесени носове в България, където буквално са просили работа. Стана ясно, че влиятелни приятели на Валери са звънели в най- големите ни футболни отбори, за да му търсят работа.

Божинов обаче държал поне да играе в София, за да не се налага да води хубавата си жена да живее в провинцията (въпреки че корените й са в пловдивско село). Николета пък се зае с нелеката задача да се бори с Венета Райкова – битка, която предварително беше предрешена. Опитите на плеймейтката обаче продължават – срещу солидно заплащане, разбира се. Плеймейтката впрегна и Валери, и дъщеря им Никол да вдигат рейтинга на предаването, но уви. Стигна се до там, ще Николета реши да привлича зрители, като пуска видео запис от сватбата си.

Николета показва дома си и дъщеря си. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/yi9lPF4jGCs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *