Николета проби в БТВ

nikoleta-gurdi

Николета Лозанова се намърда в Би Ти Ви с папаршкото си предаване. Шоуто с плеймейтката е единственото, което Иван и Андрей успяха да пробутат по телевизиите за новия сезон.

Предаването „Поверително от Н. Л.“ е прекръстено на „Папараци“. Концепцията е същата: Николета се показва и чете, екип от професионални папараци снима изцепки на звездите, а клюкарката Лили от Биг Брадър се навира от светски партита и се опитва да разкаже какво е видяла, но никой не разбира нищо от отвратителния й акцент.

nikoleta-poveritelno

Всъщност, е доста странно, че именно консервативна телевизия като БТВ  приюти шоуто на Николета, което се основава изцяло на жълтата тематика, ама най- жълтата: папаршко дебнене и следене. Интересът към подобен вид предавания се срина през последната година. Кризата в жанра принуди дори Венета Райкова да се откаже от „Горещо“ и да търси реализация в друг тип тематика (Вип Брадър е изключение).

Реално, за един телевизионен сезон, предаването на Николета не роди някаква сензация или скандал точно в тази част: папаршките снимки. Разказите по картинка как някой слиза от колата си, влиза в супермаркета, излиза, пак се качва в колата си и пр, бяха изключително скучни и нескопосано разказани. А и нямаше какво толкова да се покаже.

Как точно такъв вид предаване се е пласирало по Би Ти Ви е интересен въпрос, но колко ли ще се задържи – още повече.

Николета отблизо. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/XdBIxU7b9GE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *