Николета най- после проговори за развода с Валери Божинов! Ето какво разкри:

nikoleta-razvod

Най- после официално приключи бракът на Николета Лозанова и Валери Божинов. Плеймейтката използва предаването, на което е водеща, „Папараци“, за да покаже молбата за развод.

Николета разкри, че е подала документа преди месец. Плеймейтката държеше да опровергае думите на бившия си съпруг, че двамата са разведени отдавна. Юридически обаче бракът им едва сега се разтрогва.

Валери и Николета се разделиха преди година и половина, но така и не се разведоха. Плеймейтката дълго време отказваше да разтрогне брака. Николета се надяваше да протака максимално, докато Валери получи обезщетение от близо 4 млн. евро от „Спортинг“ Лисабон, за да претендира за половината от парите, гласи светската клюка.

nikoleta-18

На името на дъщеря им Никол остава мезонета в „Манастирски ливади“, където детето живее и в момента с майка си. Момиченцето получава по 1000 евро издръжка от баща си, колкото и сина му от Алисия – Валери- младши. На името на сина на футболиста остана жилището в кв. Изгрев, където футболиста живя заедно с фолк певицата.

Валери Божинов има нова любов в живота си от няколко месеца – сръбкинята Биляна Дол. Футболистът вече живее с нея под един покрив, но е категоричен, че никога повече няма да се ожени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *