Николета Лозанова отказва развод на Валери Божинов

valeri-nikoleta

Плеймейтката и футболистът продължават да са семейство, но само по документи. Причината е, че Николета Лозанова отказва да даде развод на Валери Божинов.

Двамата обявиха раздялата си през февруари. Водещата на „Папараци“ категорично отказвала да носи клеймото „разведена“. Николета щяла да подпише документите, само ако си намери нов кандидат- съпруг.

Но и в това на плеймейтката не й върви особено. Откакто се е разделила с Валери Николета дори не е имала макар и кратковременно гадже. Водещата на „Папараци“ се опита да си прави пиар на гърба на топ дизайнера Филип Плейн, като пусна слухове, че двамата имат връзка. По- рано направи същия номер и с Григор Димитров, след като той се раздели с Маша Шарапова. Но връзките на Николета засега са само във фантазията на пиарът й.

valeri-bojinov-detsa

Плеймейтката би подписала документите, само ако Валери Божинов се съгласи да й даде половината от всичките си спестявания и недвижими имоти.

Друго условие на Николета е бившият й мъж да плаща по 5000 лева издръжка на дъщеря им Никол, както и да препише на нейно име огромното жилище, в което двете живеят в кв. „Витоша“. Апартаментът заедно с обзавеждането вътре струват повече от половин милион.

Валери Божинов обаче вече веднъж мина по този път при раздялата си с Алисия. Тогава Фолк певицата поиска огромна издръжка за сина им Валери- младши, банкова сметка на негово име и екскурзии в Дубай два пъти в годината. В последствие Алисия се отказа от част от исканията си.

Николета и Валери така и не обявиха реалната причина за раздялата си, но упорито се говори, че футболистът на „Партизан“ спипал плеймейтката в крачка с чужд мъж. Божинов има и доказателства за изневерите на бившата си, така че Николета няма много козове, с които да му извива ръцете при развода.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *