Николета избухна отново: Алисия е зла! Живее, за да плете интриги срещу мен!

nikoleta-lozanova-1

Николета нападна открито вечната си врагиня Алисия. Плеймейтката я обвинява, че живее, само за да интригантства по неин адрес. Николета нарича определя Алисия като „зла жена“, като дори това било слабо определение за нея.

В интервю за списание Love style, водещата на „Папараци“ разказва за отношенията си с фолк певицата. Плеймейтката заявява, че Алисия пуска клюки и слухове по неин адрес. Една от последните гласяла, че Лозанова била засечена на яхта в Монте Карло от приятелки на певицата. Николета смята, че дори трябва да й е благодарна, че по някакъв начин са се оказали свързани, иначе кариерата й отдавна щяла да западне.

Алисия пак се оказа трън в очите на Николета
Алисия пак се оказа трън в очите на Николета

Лозанова разкрива, че с Валери не са разведени и отрича да има финансови изисквания към него. Двамата поддържали добри отношения. Дори наскоро провели много задушевен разговор по телефона, като Валери се разплакал, а после и тя.

По отношение на предполагаемата афера с Филип Плейн, плеймейтката заявява, че двамата имали много общи теми на разговор, но засега само толкова щяла да издаде. Николета намеква обаче, че има мъж до себе си. Но дали това е световно известният дизайнер, не е ясно.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *