Николета Беснее! Вдигна луд скандал на Валери Божинов заради Алисия! Виж Тук:

nikoleta-skandal

Николета отново е бясна на Валери Божинов. Плеймейтката разбрала, че бившият й съпруг платил по- голямата сума за партито по случай 9- я рожден ден на сина си от Алисия.

Фолк дивата организира празненство за децата в столичен мол. На партито беше и сестричката на Валери- младши, Никол. Валери Божинов обаче не успял да отиде заради тренировките си с „Партизан“. Затова пък покрил по- голямата сума за детското парти.

Николета научила новината по свои канали. Плеймейтката побесняла.

alisia-nikol
Рождения ден на Валери- младши

Преди няколко месеца, когато дъщеря й Никол имаше рожден ден, Николета вдигнала луд скандал на Валери Божинов, че не присъствал. Плеймейтката го обвинила, че се скатава, за да не плати сметката.

За грозния скандал с бившата му жена проговори самият футболист. Той разкри, че бил предупредил Николета, че не може да дойде до София за рождения ден на дъщеря им, тъй като на следващия ден има мач с „Партизан“.

Най- шокиращото за футболиста било, че дни по- рано, изпратил на плеймейтката издръжката за детето им в размер на 2000 евро.

Сега Валери отново е на пангара. Николета е извън кожата си, че Валери е проявил такава щедрост към Алисия, а не към нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *