Ники Михайлов си купи къща в “Бояна”

Ники Михайлов
Ники Михайлов

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов си купи първото собствено жилище в София, научихме от имотни брокери. Неотдавна 25-годишният вратар е станал собственик на тузарска къща в престижния столичен квартал „Бояна“.

Стражът на националния отбор и италианския „Верона“ е платил в брой 800 хил. лева за двуетажната сграда, която разполага с двор от близо 900 квадрата. Къщата на Мамин Ники е на три нива и разполага с винарна, сауна, джакузи, покрито барбекю, двоен гараж, просторна дневна с трапезария, кухня, огромен хол и 3 спални за гости.

Ники Михайлов вече обзавежда къщата си в квартал „Бояна"
Ники Михайлов вече обзавежда къщата си в квартал „Бояна“

Новият имот на Ники е бил огледан и от баща му – президента на БФС Борислав Михайлов, който е одобрил инвестицията на сина си. Шефът на футболния съюз даже успял да постигне по-добра цена за имота, намалявайки сумата с над 10%. Така къщата, която се продавала на твърдо фиксирана цена от 900 000 лева, станала собственост на вратаря срещу платени в брой 800 бона.

Досега Мамин Ники не разполагаше със закупено от него жилище в столицата, а живееше в просторен апартамент в квартал „Лозенец“, подарен му от татко Боби. Стражът на националния отбор все отлагаше закупуването на престижен имот тъй като рита футбол в чужбина и през последните 5 години живее под наем в Холандия и в Италия.

Ники Михайлов все още не се е настанил в новозакупената къща, тъй като там тече мащабен ремонт и обзавеждане.

Вратарят плаща заплата на дизайнер който се занимава с интериора на престижния имот. В момента плейбоят е зает с търсене на нов отбор, тъй като не може да намери място сред титулярите на „Верона“, а освен това е и контузен.

Съсед на Николай Михайлов в квартал „Бояна“ е скандално известният бивш шеф на столичната „Топлофикация“ Валентин Димитров – Вальо Топлото. Той, подобно на Мамин Ники, също е любител на млада женска плът, само че откакто не върти далавери с парното, силиконовите красавици го отбягват.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *