Няма такава излагация! Миглена Каканашева се провали с гръм и трясък в „Черешката на тортата“!

Мегз цициПрочутата дизайнерка Миглена Каканашева се оказа мамино детенце до такава степен, че никога не е докосвала чиния, освен да яде от нея.

„Имам фабрика със 100 работнички“, похвали се тя.“ Ръководя огромен бизнес и своя модна линия. Носителка съм на много награди. Много съм благодарна на родителите си, че когато бях на 20 години и им споделих мечтата си, те напуснаха работа и застанаха плътно до мен. Направихме фирма първо с една шивачка, после с две и така стигнахме до 100. Мама и татко непрекъснато са до мен и ме подкрепят“, разказа Мегз.

Разбира се, едва ли някой повярва на сърцераздирателната й история за „американската мечта“ в България, тъй като вече и малките деца знаят чии пари официализира с лицето си „бизнесдамата“. А това, че освен от бизнес, представа си няма и от живота извън богаташкия палат на любовника си, стана ясно вече на всички зрителите снощи, след като изгледаха най-безумния епизод на „Черешката на тортата“.

Мегз пазарОказа се, че Миглена през целия си живот не е стъпвала в магазин за хранителни стоки и не различава чесън от лук, алабаш от цвекло, маруля от айсберг, че и искрено е удивена колко много работи се продават вътре, че не може да открие къде са продават сол и захар и най-важното, че на касата се плаща!

„Аз нито пазаря, нито готвя. Поръчвам си храна от ресторанта под нас, а в много редки случаи си слагам бекон върху филийка и с това се изчерпват готварските ми подвизи, каза тя“.

За сметка на това грандоманията й стигна завидни висоти. С огромен зор си набави пет яйца от щраус и започна да ги пробива с бормашина, а след това с флекс. Цялата работа отне няколко часа, стана до уши в жълтъци и белтъци, а накрая взе да ги надува със сламка, за да ги раздели /?!/. Идеята й беше да изпече месо от крокодил в черупки от яйца, но понеже не откри крокодилско, забърса скъпо еленско.  Но така и не стигна до него.

Меги яйцаГостите висяха цял час пред вратата й като наказани, накрая влязоха с взлом и завариха пълен хаос. Дори масата не беше подредена, а върху нея се търкаляха покупки. Те стоически изчистиха всичко, наредиха взетите назаем чинии от ресторанта, сервираха си, наляха си питие, а Мегз успя да стъкми една салата в това време.

Амбицията й да направи шоколадови кошнички от яйца също замина на кино, еленското го поднесе полусурово, хляб беше забравила да купи и накрая успя да засити глада на нещастните гости с мъфините, които беше сварила да изпече по обяд.

„Не съм виновна. Трудно се ориентирам, не мога да готвя, изгубвам представа за времето“, оправда се дизайнерката.

Странно след като не може да организира една вечеря как се оправя с бизнес за милиони? Щом не й е ясно дори колко е часът и как се влиза в магазин, как ръководи цяла империя?

А може би я ръководи някой друг, пък тя е само подставено лице, усъмниха се зрителите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *