Няма да повярвате коя е първата любов на Григор Димитров – виж тук:

grigor-dimitrov-3

Още от ученик Григор Димитров е сваляч. Първата му любов го споходила още на 17 години. А любимата му била не кое да е, а голямата щерка на големия Маргин – Александра Маринова.

Тийнейджърите се срещали тайно от родителите на момичето. Ето как започнала любовната им история.

Двамата се срещнали в Барселона, където 16- годишният Григор бил приет да следва в известната тенис школа „Санчес Касал“. Талантливият спортист живеел в апартамент, осигурен му от футболния шеф Лъчезар Танев. А негова съседка е Александра Маринова, която живее с майка си и сестра си.

 Новата любов на Гришо е поп певицата Никол Шерцингер
Новата любов на Гришо е поп певицата Никол Шерцингер

По това време Красимир Маринов – Големия Маргин тъкмо е арестуван по обвинения за няколко поръчкови убийства. Това налага семейството му да се изнесе от България. Именно заради ситуацията с бащата на Александра, двамата с Григор трябва да се крият. Майката обаче не след дълго научава истината за отношенията им.

Двамата се разделят след близо едногодишна връзка. А причината е, че Гришо получава стипендия за безплатно обучение в още по- добра френска школа. Първоначално спортистът не искал и да чуе, но в крайна сметка баща му го принудил.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *