Ненчо Илчев се поду от зор

Ненчо Илчев
Хроничното недоспиВане е белязало физиономията на комика – под очите му има торбички, а бузите му са подпухнали.

Звездата на „Комиците“ и „Столичани в повече“ Ненчо Илчев едва смогва да съчетава ангажиментите си в телевизията и Военния театър. Носенето на няколко дини под една мишница го изтощава неимоверно, като умората вече е изписана дори на лицето му.

Актьорът илюзионист оставя автомобила си на паркинг и хуква пеш по задачи.
Актьорът илюзионист оставя автомобила си на паркинг и хуква пеш по задачи.

Тези дни актьорът илюзионист бе забелязан да паркира автомобила си на паркинг до църквата „Св. София“. Слязъл от лимузината, той хукна пеш по задачи. Недоспал и с огромни торбички под очите, в следващите няколко часа Ненчо кръстосваше софийските улици и влизаше от среща в среща.

Големият зор на шоумена продължава повече от две години. Освен в Би Ти Ви и театъра, той е ангажиран и с много участия. Илчев често е канен по фирмени партита, за да развлича гостите с фокуси, а прави илюзии и на голяма сцена в хитовия си спектакъл „Магията на Ненчо“. „Чудим му се как успява да подреди графика си така, че да огрее навсякъде – и по срещи, и пред публиката. Въпреки голямата си заетост, той нито веднъж не е отложил представление, не е закъснял за репетиции или снимки. Умората обаче му идва в повече и трябва да си вземе почивка, за да не рухне физически“, коментират колеги на известния артист.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/-qn4HNHHk2w

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *