Ненчо Балабанов разкри: С Йоанна се разделихме!

nencho-balabanov-ioanna-1

Ненчо Балабанов и певицата Йоанна Драгнева наскоро се появиха в тв предаване и изглеждаха много щастливи. Малко след това обаче, актьорът направи шокиращо признание в профила си във фейсбук.

Имитаторът на Бойко Борисов признава, че с Йоанна вече са разделени. Актьорът разкрива, че връзката им била на приливи и отливи. Но накрая взели решението да се разделят. Актьорът е категоричен, че причината не е изневяра. Балабанов коментира, че заради ангажиментите си нямат достатъчно време един за друг.

nencho-ioanna

От известно време циркулираха слухове, че двамата са се разделили. Но звучеше доста неправдоподобно, особено заради общите им изяви, на които и двамата изглеждаха много щастливи.

Йоанна Драгнева вече е ангажирана като общински съвет от ГЕРБ в Столичния общински съвет. Усилено се говори, че всъщност Ненчо я уредил в редиците на управляващата партия, тъй като е сред любимците на Бойко Борисов. Актьорът беше част от предизборната компания на ГЕРБ и ги подкрепи на много места с изявите си.

Ненчо Балабанов е сред най- ангажираните актьори в момента и постоянно пътува. Вероятно вечните му отсъствия са влошили отношенията му с Йоанна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *