Ненчо Балабанов прибира по 30 бона на месец от халтури

nencho-balabanov

Ненчо Балабанов успя да измести Димитър Рачков и вече е най- скъпоплатеният актьор у нас. Имитаторът на Бойко Борисов е ангажиран почти всяка вечер. Разбира се, продуцентът на Ненчо, Магърдич Халваджиян, също прибира част от парите.

И докато Ненчо е във възход, то за другите „златни кокошки“ на арменският продуцент, Рачков и Зуека, настанаха по- трудни времена. И по отделно, и като двойка, двамата не могат да се сравняват с броя участия, който получава имитаторът на премиера. В арт средите шушукат, че халтурите на Балабанов му осигуряват не по- малко от 30 000 лева на месец приходи.

Ненчо Балабанов като Веселин Маринов
Ненчо Балабанов като Веселин Маринов

Финансовите успехи на актьора обаче настъпиха след участието му в „Като две капки вода“, продуцирано отново от шефа му Магърдич Халваджиян. А победата на Ненчо в имитаторското шоу става все по- съмнителна. Вероятно продуцентът му се е надявал да го направи още по- търсен за участия на частно, от които и той прибира значителен процент. Планът на Магърдич сработи и сега Ненчо е новата му „златна кокошка“.

За съжаление, Балабанов стана поредния талантлив актьор, който ще изразходва силите си за печелене на пари от халтури, вместо да се занимава с истинско изкуство.

Ненчо Балабнов в „Като две капки вода“. ВИЖ ТУК:
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *