Нели Петкова е бременна! Разкри пола на бебето – Виж Тук:

neli-petkova

Първото си дете очаква Нели Петкова. Певицата вече е в шестия месец, а бебето се очаква на бял свят в края на лятото.

Бившата вокалистка на Ку- ку бенд разкри и пола на детето – момче.

Бащата е американското гадже на певицата. В момента той е в САЩ, а Нели е затрупана от ангажименти в България. Петкова е решила да роди бебето тук, вместо отвъд океана.

Причината е, че има много участия до края на юни, а след това вече ще е трудно да пътува.
Певицата разкри, че е щастлива, че точно в този момент от живота си е забременяла. Нели е доволна също, че кара лека бременност, което й дава възможност да ходи по участия из цялата страна. В края на юни обаче планира да излезе в майчинство.

neli-petkova-1

След раждането на бебето певицата планира да издаде и албум.

Нели Петкова се завърна в България преди две години, след като Слави Трифонов я покани да участва в големите му концерти в „Арена Армеец“ и на стадион „Васил Левски“. След това й се отвори възможност за доста участия тук и певицата остана. През цялото време обаче продължи да поддържа презокеанската си връзка. Гаджето на Нели е от Ню Йорк. Той не се занимава с музика.

От думите на певицата обаче става ясно, че тя няма намерение да се завръща в Щатите. Петкова планира да продължи с ангажиментите си в България и след като стане майка, което означава, че с таткото няма да живеят заедно.

Нели напусна „Шоуто на Слави“ преди шест години и замина за Великобритания. След като живя там няколко години, се премести в Сащ, където се запозна с бащата на детето си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *