Не си поплюва! Вижте колко пари пръсна Зейнеб, за да си напълни гардероба за лятото:

zeineb-3

Зейнеб Манджурова не спира да дразни колежките от Нова тв с луксозния си начин на живот. Репортерката от „На кафе“ шашка с изтънчени тоалети и аксесоари, за които шефката й Гала може само да си мечтае.

В началото на летния сезон Зейнеб посетила Милано и пръснала колосалната сума от 30 бона, само за да обзаведе гардероба си. Оттам бургазлийката се обзавела с най- модерните дрехи, обувки и аксесоари, с които вади очите на завистливите си колежки от телевизията.

Модни експерти изчисляват, че Зейнеб носи по себе си минимум 2000 лева, когато излиза от вкъщи. В тази сума обаче не влизат бижутата й, тъй като ако и те се включат, набъбва още повече.

Разбира се, със скромната си репортерска заплата Манджурова няма как да си позволи подобен лукс. Не е тайна, че крупните суми, с които борави красавицата, идват от джоба на годеника й Стоян Балевски. Милионерският наследник я глези като кралица и й осигурява завиден стандарт на живот. Зейнеб пък харчи с размах парите му и хич не ги жали.

32- годишната репортерка от „На кафе“ не спирала да парадира с високия си стандарт на живот и да се изживява като грандама. Зейнеб нямала търпение най- после да се омъжи за годеника си, но май ще се размине със сватбата и тази година.

След 5 години връзка, Балевски й подари годежен пръстен за рождения ден на 13 февруари. Дори й обещал сватба през лятото. Но по всичко личи, че няма да я огрее. Големият проблем са родителите на Стоян, които категорична не я искат за снаха. Милионерската фамилия не гледа на нея с добро око, тъй като я имат за златотърсачка, издават запознати.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Не си поплюва! Вижте колко пари пръсна Зейнеб, за да си напълни гардероба за лятото:"

  1. Анонимен   03.12.2019 at 15:02

    Зейнеб дразни с простотията си,за какво да и завиждат колежките и-за Стоянчо ментата,и той като нея прост,макар и изучен ,ужким де…Погледнете как се е ухилила като тиква и как се е разкикерила,“КРАСОТА“,ПРОСТОТИЯ

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *