Не е за вярване! Вижте какво се случи с годежа на Светлана Василева и Християн Гущеров:

Християн Гущеров и Светлана Василева се сгодиха тихомълком на 27 януари и отпрашиха на почивка на Малдивите.

Седмица преди събитието, двамата се похвалиха, че ще направях пищен годеж. Очакваше се да бъде като малка сватба с близо 100 гости и много гост- музиканти.

В последния момент обаче, всичко се провалило. А причината била голям скандал между Християн и баща му Добромир Гущеров. Бившият депутат категорично порязал мераците на сина си да му доведе Светлана за снаха. И дори го заплашил да го лиши от издръжка и наследство!

За да не се конфронтира с баща си, Християн направил съвсем скромен годеж. Сменил и датата, като вместо на 28- и, събитието се състояло на 27- и. Гостите били не повече от 10- 15, сред които родителите на Светлана Василева и майката на Християн.

На плеймейтката обаче й било много тежко от отказът на Гущеров- старши да я приеме в семейството. За да я утеши, Християн побързал да я заведе на екзотична ваканция.

А дали плановете им за сватба остават, също не е ясно. Двамата заявиха, че планират голямото събитие да бъде през лятото. Но Гущеров- старши категорично отказал да плаща сватбата.

Той има горчив опит с бившата си снаха фолк певицата Мария. След като издържаше няколко години и нея, и дъщеря й. След като плати пищната й сватба с Християн, след раздялата им, фолкаджийката оплю сина му пред цяла България във Вип Брадър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *