Не е за вярване! Вижте какво работи Галя от „Каризма“ във Великобритания:

galia-karizma

Галя от „Каризма“ се радва на приличен стандарт във Великобритания, въпреки че работата й не е от най- приятните. Бившата певица от „Каризма“ вече не се занимава с музика, а си вади хляба като хоспиталити мениджър. Помпозното наименование на длъжността означава социален работник, който се грижи за болни възрастни хора по домовете.

Галка избяга от България преди няколко години, притисната от финансови проблеми. След като се раздели с дуетната си половинка Миро, тя така и не успя да пробие като соло изпълнителка. Задлъжня на половин София, не можеше да си покрива кредитите. И изведнъж се изпари.

Оказа се, че се е покрила в Лондон. Въпреки трудностите на емигрантския живот през първите години, вече всичко й било уредено. А парите, които печели като социален работник, й осигуряват много приличен стандарт на живот.

Няма да има повече дует "Каризма"
Няма да има повече дует „Каризма“

Дори издържа новото си гадже, което е барабанист в гаражна рок банда, издават българи на Острова. Галя изглеждала много влюбена в музиканта. Двамата живеели заедно на семейни начала. А бившата поп звезда се грижила да осигурява финансите за дома им.

Певицата си идва инкогнито в България, само за да се вижда с родителите си. Тя страни от столичния хайлайф и не търси старите си дружки. Пък и завлече доста хора с пари преди години и няма да е добре да се показва.

Галя е категорична, че няма да се върне да живее в България, тъй като й писнало от завистта и злобата у нас. Вече не си и помисляла за музикална кариера. С Миро се разбрали още преди няколко години, че никога повече няма да правят опити за възраждат „Каризма“ и ще си останат със спомените от едно време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *