Не е за вярване! Ето от колко време Стоян Алексиев върти любов със студентката:

stoyan-aleksiev-4

Актьорът Стоян Алексиев призна за връзката си с 24- годишната актрисата Ивана Бобойчева. Двойката беше снимана от папараци с горещ интимен момент до Народния театър.
Възрастният актьор първоначално се опита да отрича очевидното, като заяви, че снимали пробни сцени на някакъв нов проект.

Никой обаче не повярва на оправданието му. В крайна сметка, той си призна с половин уста, че е интимен с младата актриса, която може да му бъде внучка.

Оказва се, че 66- годишният Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева са заедно от доста време – цели 3 години! Запознали се, когато тя постъпила да учи в НАТФИЗ. По това време младото момиче дори си имало приятел, който й бил връстник. Но след като се влюбила в Стоян Алексиев, го зарязала и се отдала на връзката си с доста по- възрастния от нея актьор.

stoyan-aleksiev-3

Междувременно, екранният проф. Генадиев се разделил със законната си съпруга Надежда. Двамата имат едно общо дете – Александър, който също участва в „Откраднат живот“, в ролята на д-р Василев. Тя отказала да коментира темата пред медиите.
Стоян Алексиев има още две деца от първия си брак – актьорът Цветан Алексиев и цигуларката Елица Алексиева.

В скандалната връзка между възрастния актьор и невръстната му любовница се шушука отдавна от арт средите. Ивана Бобойчева участва вече в няколко постановки, в които се изявява и половинката й. Очевидно е, че Алексиев доста помага в тепърва започващата й кариера на театралната сцена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *