Не е за вярване! Ето колко поиска Мария, за да влезе във „Вип Брадър“ – Виж Тук:

mariia-11

Космически хонорар иска Мара Отварачката, за да се включи в тазгодишния „Вип Брадър“.

В момента фолк дивата и продуцентите на риалити шоуто водят усилени преговори. Мария умело се възползва от скандалите в личния си живот, за да си вдигне акциите до небето.

Бившата госпожа Гущерова поискала 160 000 лева, за да влезе в къщата на „Вип Брадър“. Ако остане тази сума, тя ще е абсолютен рекорд за хонорар в родна риалити продукция.

Продуцентите обаче знаят как да извадят подобни финансови претенции през носа на звездите. В замяна на тлъстия хонорар Мария ще трябва да извади кирливите ризи на милионерската фамилия Гущерови. Певицата се кълнеше, че никога няма да каже лоша дума срещу семейството, което прие и нея, и дъщеря й с отворени обятия, но за 160 бона явно е готова да размисли.

В зависимост от претенциите на Мария за престоя й в къщата, цената може обаче да падне. Певицата със сигурност ще има специални изисквания за начина, по който да бъде снимана, докато е без грим. Също и относно храната, тъй като спазва специален режим.

Дори хонорарът да отиде надолу, Мария едва ли ще изпусна възможността да закърпи окаяното си финансово състояние. Певицата разкри, че изплаща апартамента, в който живее  заедно с дъщеря си, а също и личния си автомобил.

Скъпите видео клипове също останаха в миналото, без спонсорството на Гущеров. В момента Мария набляга изцяло на участията на живо, които са единственият й източник на доходи. Фолк дивата ги беше занемарила през последните години, докато беше женена за Християн Гущеров. Това доведе до драстично падане на хонорара й. Затова сега певицата хвърля всички сили, за да го повиши отново.

А каква по- голяма реклама от участие във „Вип Брадър“. Това е сигурен начин за скок в заплащането на изявите й на живо. Както и в лавинообразното им увеличаване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *