Не е истина! Ето колко бързо Емилия се връща на сцената:

emilia-biust

Емилия бърза да се върне към живите участия. Фолк дивата роди второто си дете на 3 октомври, а първото й участие е насрочено за 31 декември.

Певицата явно не иска да пропуска един от най- доходоносните периоди за жанра – Нова година. Офертата, която получила от 5- звезден хотел била толкова изкушаваща, че Емилия много не му мислила. Певицата ще спечели 10 000 само за едночасова изява.

Фолк дивата се надяваше да ходи по участия до осмия месец, но в петия стана ясно, че няма да издържи на темпото. Затова тогава излезе в майчинство. А сега пък, току- що родила, бърза вече да почва с участията.

emilia-bebe-3

От доста време се говори, че певицата реално е човекът, който издържа семейството. През последните години Коко Динев понесе доста сериозни финансови загуби. Положението станало толкова лошо, че единствено хонорарите на Емилия осигурявали прехрана на семейството.

Фолк дивата не качи много килограми. На снимките от изписването й с бебето певицата изглеждаше в много добра форма, така че няма да й се наложи да се подлага на жестоки диети, за да се вталява.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *