Наталия Кобилкина наля килца! Ето каква е причината + СНИМКА:

kobilkina-4

Наталия Кобилкина трупа ударно килограми месеци преди сватбата си. Кльощавата доскоро сексоложка не може да узапти апетита, който й се е отворил, откакто се залюби с гръка Такис.

Докато беше омъжена за първия си съпруг, Делчо, Кобилкина споделяше неговите хранителни навици – вегетарианство и суровоядство.

Покрай новата си любов Такис обаче, рускинята започнала отново да яде месо. Тя не била яла мръвки повече от 10 години. Но гръцкия бизнесмен си падал чревоугодник и редовно приготвял различни вкусотии, предимно с месо. Накрая Кобилкина не издържала и започнала също да си хапва от блажните манджи на любимия си.

Кобилкина отпра дупе, корем и бедра
Кобилкина отпра дупе, корем и бедра

Освен че прояде отново, сексоложката се завърнала и към останалите животински продукти, които с години отказвала да консумира – яйца, мляко и пр.

Разбира се, откакто започна да разнообразява салатите с по- калорични вкусотии, Кобилкина започна да качва и килограми. Заради наедрялата й фигура, много приятелки побързаха да й честитят бременността.

Сексоложката най- после разбра, че салатата е само предястие
Сексоложката най- после разбра, че салатата е само предястие

Вече обаче е ясно, че сексоложката не очаква дете, а просто си хапва много повече отпреди. Кобилкина признава, че се чувства много щастлива с Такис.

Двойката ще вдигне пищна сватба през лятото на един от най- известните гръцки острови – Скопелос. А дали Наталия Кобилкина ще се побере в бялата си рокля, предстои да видим!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *