Наталия Симеонова удари 100 кила

Прическата придава допълнително дебелина на водещата.
Прическата придава допълнително дебелина на водещата.

След рапъра 100 кила вече си имаме и друг представител на шоубизнеса, който може да носи сходен псевдоним – Госпожа 100 кила. Това е феята на любовта Наталия Симеонова, която дебелее с прогресивни темпове.

Наталия получаба от Денис Ризов 2 книги.
Наталия получаба от Денис Ризов 2 книги.

Водещата на предаването „Предай нататък“ се е ошишкала зверски, видяха с очите си папараците на предаването „Поверително от NL“ на ТВ7. Те заснеха преди дни нарастващата Симеонова в центъра на София, а видеото ще бъде излъчено тази седмица в хитовото шоу от 22,30 часа. Предоставяме ви пикантните кадри.

Наталия винаги е била с по-едра структура, но този път наистина чупи всички рекорди и може да се мери по живо тегло единствено с недостижимата иначе Искра Фидосова. Допълнителен обем на водещата придаваше масивното кожено палто, което се спускаше доземи, както и буйната й грива – нейна запазена марка.

„Може би е време наистина да смени прическата! Къдриците още повече увеличават килограмите й визуално“, коментират колежки на Наталия. На нея обаче хич не й пука от хорските подмятания и няма никакво намерение да се подлага на изнурителни диети.

Феята на любовта се мята в белия джип на предаването си „Мерцедес", който не е виждал мивка от месеци.
Феята на любовта се мята в белия джип на предаването си „Мерцедес“, който не е виждал мивка от месеци.

Във въпросния ден Наталия имаше среща с бившия си мъж Денис Ризов. Двамата доказаха, че наистина са запазили добрите си отношения след брака и като цивилизовани хора дори се прегърнаха дружески, като се видяха. Симеонова взе от мъжа си 2 книги, след което се метна на мръсния си автомобил и пое към поредната си добрина.

„Хубаво е, както прави добро на хората, да свърши нещо полезно и на себе си. Например да свали някое и друго кило – вече не е първа младост, с годините килограмите вредят на здравето“, коментират в тв средите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *