Натали Трифонова цъфна по бельо от спалнята си! СНИМКА:

natali-trifonova-5

Знойната синоптичка Натали Трифонова продължава да бомбардира социалните мрежи със полуголи снимки!

След като наскоро се показа в целия си блясък по бански и разпали страстите с палавите си пози, красавицата продължава в същия дух.

Сега Натали цъфна по бельо, изкусително изтегната на леглото си. А в крупен план се вижда апетитното й бедро.

Блондинката официално си няма гадже, но явно има намерение в скоро време да си хване. Вероятно затова и толкова начесто започна да си пуска разголени снимки в социалните мрежи.

natali-trifonova-4

Синоптичката от БТВ има една сериозна връзка зад гърба – с колегата си Деян Веселинов. Любовта им започва преди няколко години, докато и двамата работят в ТВ 7. Неочаквано за нея, той решава да прекрати връзката им. Натали останала съсипана от мъка, тъй като се надявала, че двамата ще се оженят. По това време обаче, не му било до сватби.

Две години по- късно, той промени коренно мнението си и преди месец се ожени за колежка от Нова. А бившата му изгора все още е сама и се чуди как да си хване мъж, който също да я заведе до олтара.

Преди да се залюби с Деян, блондинката е замесвана в афера с бившия директор на несъществуващата вече ТВ 7 – Николай Бареков. А малко след като постъпи в БТВ, пък я забъркаха със Слави Трифонов. Но Дългия откровено призна, че дори не знае коя е, въпреки че преди време се явявала на кастинг за „Умна и красива“.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Натали Трифонова цъфна по бельо от спалнята си! СНИМКА:"

  1. http://tinyurl.com/   24.11.2019 at 16:35

    I am regular reader, how are you everybody? This post posted at this
    site is truly nice.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *