Наско Колев и Гери- Никол натриха носа на Мария Илиева! Виж Тук:

geri-nikol-nasko

Рапърът Наско Колев получи изненадваща подкрепа във войната срещу бившата си продуцентка и любовница Мария Илиева. Рамо му удари съгражданката му Гери- Никол.
Нещо повече. Двамата все по- често ходят заедно по участия. И дори изпълняват дуетната песен на рапъра и Мария Илиева „Така да е“.

След като Наско Колев напусна фирмата на Мария Илиева с обвинения, че се опитала да го прецака финансово, оп дивата направи всичко възможно, за да го съсипе. Тя използва контактите си, за да затвори всички врати пред бившето си протеже и любовник.

Въпреки всичките й опити обаче, първата му песен като изпълнител без продуцент зад гърба, пожъна доста голям успех. „Често и нечестно“ се върти само в ютюб, но успя да събере вече над 2,5 млн. гледания.

Кака Мара въртяла Наско на малкия си пръст
Кака Мара въртяла Наско на малкия си пръст

Наско призна най- после, че освен бизнес отношения, двамата били и интимни. Мария Илиева нямаше как да замълчи и отвърна, че той се прецакал сам и без нейната помощ нямал шанс за успех.

Гери- Никол също не веднъж се е оплаквала от музикалната мафия в България. Тя вече трета поредната година най- демонстративно не получава статуетка от наградите на „Бг радио“, тъй като те се поделят само между изпълнители от фирмата на Графа и на Саня Армутлиева.
Гери- Никол обаче разполага с огромния финансов ресурс на родителите си, както и за контактите им. Така че, тя може да прави каквото си иска, без да й пука от т.нар. продуцентски фирми.

Сега младата певица помага и на Наско Колев, който също лошо си изпати от музикалната мафия. Рапърът стана звезда още с първата си поява в Х- фактор. След шоуто, Саня и Мария Илиева щяха да се избият коя да го продуцира. Но той предпочете певицата.

Тя пък използва известността му сред тийнейджърите, за да възроди кариерата си, която отдавна мухлясва. Наско обаче се усетил, че каката здраво го използва и се опитва да прави пари на негов гръб, като му подхвърля жълти стотинки. Той настоявал да сключат договор. Но чак след две години Илиева му показала черно на бяло документа. Наско не останал доволен  и поискал да напусне. Последвали заплахи от страна на певицата, но в крайна сметка, той се изпъкнал.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *