Напук на Х фактор! Мирян Костадинов с уникален успех в чужбина! Вижте какво постигна:

mirian-1

Мирян Костадинов се оказа най- успешната звезда от Х фактор! Певецът постигна това, което никой друг не е успявал до момента – проби извън България!

Мирян участва в третия сезон на Х фактор. Още по време на шоуто, с него се свързва посланикът на Южна Корея и му съобщава, че тамошната публика е зашеметена от него. Дипломатът го кани да направи мини турне в азиатската държава, след края на шоуто.

Турът из Южна Корея минава повече от успешно за Мирян Костадинов. Не след дълго, певецът получава договор от тамошна голяма звукозаписна компания. 23- годишният самоук музикант от Севлиево признава, че вече се издържа само от творчеството си.

mirian

Мирян Костадинов е завършил дизайн, а с музика се е занимавал винаги само за удоволствие.

Певецът става една от сензациите в третия сезон на Х фактор. Мирян определено не беше любимец на журито. Мария Илиева го изхвърли от шоуто по време на къщата на съдиите. Последва обаче светкавична реакция на феновете му в социалните мрежи, които се разбунтуваха срещу предаването.

Това принуди намесата на продуцента Магърдич Халваджиян, който върна Мирян в Х фактор. Натрапеното му завръщане обаче още повече раздразни журито. Критиките на съдиите  смачкаха талантливото момче и към края на участието си в Х фактор, той направи няколко фалшиви изпълнения, което му коства оставането в шоуто.

Късметът обаче му се усмихна по невероятен начин и сега Мирян Костадинов е във вихъра си.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *