Напълно променен Светльо Христов атакува Х фактор

svetlozar-hristov

Певецът Светлозар Христов се яви на кастинг за  Х фактор. Старозагорецът, който преди години спечели музикален формат на Слави Трифонов, но така и не получи обещаната си награда, е решил отново се опита да пробие в музикалния шоубизнес.

Този път обаче Светльо изглеждаше коренно променен. Изпълнението му, разбира се, беше зашеметяващо и журито не спести похвалите си. Магърдич Халваджиян обаче сподели и нещо, което му е направило впечатление – улегналостта и сериозността на Христов. Ти ви продуцентът го похвали, че явно вече е променил тези черти в характера си, които навремето са му попречили да пробие и да се задържи на родната музикална сцена.

sonia-membrenio

Друга забравена звезда от музикалния формат Мюзик Айдъл 3 също получи своя шанс в Х фактор. Певицата с латино произход Соня Мембреньо се яви на кастинг за шоуто. Красавицата сподели, че доскоро живеела в Македония с гаджето си Боян, с когото се запознаха в Мюзик Айдъл 3. Връзката им обаче се разпаднала и певицата решила да се завърне в родината си и към любимото си занимание – пеенето.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *