Най- страшното сполетя Софи Маринова! Ето какво се случи:

sofi-marinova-4

Житейска драма почерни щастието на Софи Маринова! Фолк звездата разкри, че е изгубила бебе от гаджето си Гринго. Причината за спонтанния аборт било гинекологично заболяване, признава тя.

Загубата на така желаното бебе от любимия мъж съсипали певицата. Но Гринго и синът й Лоренцо много помогнали да си върне усмивката. Тя се надява, че някой ден ще успее да дари с дете младото си гадже.

Преди няколко години Софи загуби още едно бебе, но от друг мъж. Тогава се оказа, че има извънматочна бременност и се наложило да направи аборт. Тя така и не разкри кой е таткото, тъй като официално нямаше гадже. Говореше се, че заченала от случайна връзка с млад любовник.

sofi-marinova-gringo-1

Певицата от дълги години мечтае да има още едно дете. Когато срещна Гринго даже се закани, че ще го дари поне с три чавета. Но здравословните проблеми я принудиха да мисли само за едно в момента.

Софка искаше много да вдигнат и сватба, но впоследствие размислила и се отказала. Близките на певицата я посъветвали да не подписва с младото си гадже, за да си няма неприятности, ако евентуално нещата между тях не потръгнат.

Връзката им започна преди две години с чутовен скандал, след като Софка обвини Гринго, че я пребил и заплашвал живота на сина й. После обаче тя призна, че излъгала, защото била бясна, че той се върнал в Германия. За да го убеди да остане в България, ромската перла плати да му направят няколко песни и клипа и го преквалифицира от охранител в певец. Така той пътува винаги с нея по участия, за да може тя да го държи под око.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *