Най- после! Психолог се заема със стресираната Мегз! Вижте кой й записа час:

miglena-kakanasheva-13

Миглена Каканашева започнала да посещава психолог след нервния срив, който получи наскоро.

Дизайнерката претърпя катастрофа с камион. Тежкотоварният автомобил помете авариралия й джип. А Мегз засне няколко клипа, в които несвързано обяснява, че всички я мразят, че рискува здравето си, но след 5 години ще е сред най- успелите българи.

Дали Миглена сама е взела решение да се обърне към терапевт, или гаджето й я е убедило, не е известно. Но вече е факт, че мургавелката ще посещава една от най- известните родни психоложки, при които ходят само политици и много влиятелни бизнесмени.

Разбира се, тарифата й е като по джоба на подобни персони – 500 лева на час. Крупната сума може да се равнява на месечна заплата в много части на провинцията, но за Мегз това са дребни стотинки. Все пак тя живее в един от най- луксозните хотели в страната, като плаща наем от 4000 лева за президентския апартамент. И изхвърля щраусови яйца в тоалетната, без да й мигне окото.

Но за да се отидело при елитната психоложка не било достатъчно само да имаш парите да й платиш. А и подходящите връзки, които да ти уредят час при нея. Миглена Каканашева обаче има и тях, в лицето на известния си свекър, твърдят запознати.

Може би той й е услужил и с автомобил, с който да се придвижва, тъй като след катастрофата тя вършее из София с ролс ройс и личен шофьор. Изтънченото возило струва около 1 млн. и едва ли Меги си го е купила от днес за утре. Потрошеният й джип вече е в сервиз и ще претърпи доста скъп ремонт. Освен ако мургавелката не се обзаведе с нов, или ако гаджето не й подари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *