Най- после добри новини за осакатената от Дивна моделка Кристин! Ето какво се случва с нея:

Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофата, предизвикана от певицата Дивна, направи първите си крачки с проходилка. Моделката публикува видео в социалните мрежи, за да се похвали с напредъка си и да благодари на хората, които й помогнаха да събере пари за лечението.

След катастрофата, Кристин беше в реална опасност да изгуби десния си крак. Но лекарите успяха да го спасят. Прогнозите са, че ще са необходими около две години и още няколко операции, докато Кристин се възстанови напълно.

Преди няколко седмици, красавицата беше оперирана отново по спешност в клиника в Турция. Оказа се, че получила инфекция на костите, която лекарите успяха да овладеят.
След това роднините й трябваше да съберат 65 000 евро, за да продължи лечението на Кристин. Сумата беше събрана за рекордно време – десет дни.

Близките на моделката са бесни на певицата Дивна, която се покри след зверското меле, което осакати Кристин. Те негодуват, че изпълнителката не е дала нито стотинка за лечението на приятелката си и дори дълго време на отиваше в болницата да я види. Дивна все пак отишла при Кристин по Великден и моделката й дала прошка. Оттогава обаче двете не са се виждали.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Най- после добри новини за осакатената от Дивна моделка Кристин! Ето какво се случва с нея:"

  1. idnpoker88   15.06.2023 at 8:50

    Appreciate this post. Let me try it out.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *