Най- после! Анелия се нанесе в палата си за милиони – СНИМКИ:

aneliya

Анелия най- после се нанесе в палата си в „Драгалевци“, който строи цели 3 години. Дългоочакваното събитие се случило буквално преди броени дни, навръх рождения ден на певицата на 1 юли, издават от бранша.

Коко Динев подари апетитния парцел в баровския квартал на дъщеря им Ивон още през 2014 г., като за целта се бръкнал с 300 бона и отнесъл жесток скандал от доскорошната си половинка Емилия.

anelia-kashta-1

Анелия си мислела, че къщата на мечтите й ще е готова за няколко месеца. Но се оказало, че купуването на земята е най- лесната част. Оттам нататък, цели три години певицата всеки ден ходеше да наблюдава строителните работи и да контролира работата на майсторите. Самата тя призна, че изкарала цяло висше образование, за да може да се справи с хамалогията, най- вече с врътките на строителите.

anelia-kashta

На няколко пъти обаче, се налагаше да спира работата, тъй като разходите източваха до дъно банковите сметки на Анелия. Докато събере отново пари, фолк певицата трябваше да замразява строежа.

В крайна сметка, след като довършила къщата, обзавела я по последен писък на модата, направила градина за чудо и приказ, фолкаджийката издумкала около 3 млн. лева. Тя се похвали, че палатът й има и кино- салон, като постна снимка от първата прожекция в дома си.

След като приключи строителната епопея, Анелия вече си обещала, че ще обръща повече внимание на личния си живот и ще отделя повече време да ходене по почивки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *