Нагласена ли беше победата на Деси Слава в „Биг брадър ол старс“? – виж тук:

desi-slava-4

Деси Слава грабна голямата победа в „Биг брадър ол старс“. Фолк дивата остана на финал с Ваня Джаферович и събра 65% от вота на зрителите.

Деси Слава определено беше много амбицирана да спечели. Още от началото на риалити шоуто певицата сподели, че се надява този път поне да спечели първото място.

desi-slava-6
Джаферович и Деси на финала

Във Вип брадър 2007 певицата с малко не успя на стане победител и да грабне голямата награда от 100 000 лева. Първото място й беше измъкнато от съпругата на брадъра Здравко- Христина.

Деси не веднъж сподели, че тази загуба до ден днешен й тежи. Затова, певицата определено беше готова на всичко, за да спечели. Това породи и много съмнения до колко автентична е всъщност победата й. Из форумите усилено се коментира, че Деси поискала клауза в договора си, която да й гарантира първото място, иначе не би влязла в шоуто.

desi-slava-5

Феновете на певицата обаче са категорични, че победата й е напълно заслужена. Фолк дивата беше в основата на най- силната драматична линия през сезона – любовната й история със Зарко. Освен това, на финала Деси Слава направи зашеметяващо изпълнение с фолклорен квартет „Славеи“.

На четвърто място се класира Ваня Червенкова. А третото място грабна Евгени Минчев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *