Моника Валериева плаши преди пластичните операции

Моника Валериева
Моника Валериева

Нашумялата красавица Моника Валериева, спрягана за тайно гадже на Валери Божинов, е неузнаваема и стряскаща преди 2 години, става ясно от нейни снимки, с които журналисти успяха да се сдобият. На тях знойната днес изкусителка е невзрачна млада дама с обемен нос, тънки устни и доста по-рядка гарвановочерна коса. Гръдната й обиколка е минималистична и дори незабележима.

Моника Валериева като абитуриентка
Моника Валериева като абитуриентка

Малцина биха повярвали, че брюнетката от фотографиите е днешната сек*бомба, която се разхожда с микрофон в парламента, за да поражда греховни мисли в главите на депутатите и да обърква изказванията им за обществените процеси.

Приятелки на нахаканата Моника довериха пред журналисти, тя че се е подложила на 9 пластични операции през последните 2 години.

Конкурентката на Николета се е оставила в ръцете на небезизвестния хирург Ильо Стоянов, който преди време тунингова Любица Кулезич.

Красавицата неузнаваема преди 9-те пластики
Красавицата неузнаваема преди 9-те пластики

„Не може да се отрече, че прояви завидна смелост. Преобрази всичко по себе си. Днес естествени са само нотките й, обясниха пред журналисти светски хроникьори. По тяхно мнение визуалната метаморфоза на Валериева е определено положителна, но мъжете, които ощастливява, не се докосват до естествена жена, а до творение, сякаш създадено в секретна лаборатория на ЦРУ.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *