Моника Валериева е четвъртата изгонена от къщата на Вип Брадър

monika-valerieva-1

Моника Валериева е четвъртата изгонена от къщата на Вип Брадър. Плеймейтката се конкурираше за оставане в къщата с Луна и Кичка Бодурова.

Моника поиска да напусне още преди дни, когато Люси Иларионов я нарече проститутка пред цяла България. Красавицата се притесни най- вече заради родителите си, които живеят в малък град. Моника съжали, че е влязла в риалити шоуто, тъй като не е съобразила какво може да причини това на семейството й.

Моника и Светлана бяха първи дружки в къщата
Моника и Светлана бяха първи дружки в къщата

Валериева помоли Биг Брадър да й даде възможност поне да изчисти името си. По телефона с нея се свърза гаджето й Христо, за да я успокои и да й даде сили. Плеймейтката разказа, че той има верига от аптеки и тя помага в бизнеса му. Освен това, има и своя модна линия. Моника заяви, че се надява да излезе от вип средите, тъй като се плетат само интриги и всеки клюкарска зад гърба на другия.

Люси Иларионов така и не се извини на красавицата. Въпреки грубите си думи към нея и забележката, която му отправиха някои от съквартирантите, на режисьорът сякаш изобщо не му пукаше какво е причинил на плеймейтката.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *