Моделката Глория Петкова направи нещо неочаквано! Виж Тук:

gloria-petkova-5

Моделката Глория Петкова се извини на Емануела и майка й за грозните думи, които употреби срещу тях, докато беше в къщата на Вип Брадър.

При влизането на фолк дивата в риалити шоуто, манекенката разкри, че майките им се познават. Глория се обиди жестоко на певицата още при първите й номинации в къщата. Тогава Емануела заяви, че моделката пие от обяд и няма поведение на дама. Думите на фолк дивата жегнаха манекенката и тя й отмъсти жестоко.

emanuela-gloria

Глория заяви, че Емануела заработвала допълнително с „частни партита“ по офиси и пр, за да си храни децата. Манекенката използва познанството на майките им, за да придаде повече достоверност на твърденията си. Глория коментира, че майката на Емануела споделила тези неща с нейната майка.

После пък Петкова отрече двете жени да са близки, защото майката на Емануела била „абсолютна селянка“.

Фолк дивата обаче не й остана длъжна и разкри, че Глория работила в еротична радио станция в Лондон. Нещо, което майката на манекенката била споделила с нейната. Емануела повдигна въпроса и за изложбата на фалоси, рисувани от Петкова.

В крайна сметка обаче, Глория призна, че няма нищо против Емануела и се извинява и на нея, и на майка й за тежките думи, които каза по техен адрес.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *