Млади певици се хванаха за косите заради „Евровизия“ 2018! Ето кои са те:

След сензационното второ място на Кристиян Костов на миналогодишната „Евровизия“, започна трескавата подготовка за избора на българския представител за състезанието в Португалия през 2018 г.

В мрежата вече тече усилена кампания в полза на един конкретен изпълнител – поп дивата Дара. 19- годишната певица има сериозни шансове да бъде избрана, тъй като също е протеже на Саня Армутлиева, като Кристиян Костов.

Огнената варненка е сред най- успешните изпълнители от каталога на „Вирджиния рекърдс“ и се радва на голяма фен маса. Дара може да изпълнява доста сложни хореографии и да прави шоу, което също е голям плюс в нейна полза.

Младата певица дори вече подготвя песента, с която ще се яви на конкурса. Но било почти сигурно, че ще е тя. Още повече, че след миналогодишния успех на Саня Армутлиева, каквото каже тя, това ще стане и който посочи – той ще отиде на „Евровизия“.

Изборът на Дара обаче вероятно ще създаде голямо напрежение с друга певица от фирмата – Михаела Маринова. Тя също има много фенове, изпълнява сложни хореографии и безспорно е най- добрата певица в каталога на Саня.

Но има кой сериозно да оспори позициите на Армутлиева и протежетата. Гери- Никол още миналата година имаше голямо желание да участва на „Евровизия“. Но тогава тя разкри, че не успяла заради връзките на продуценката, която тикала Кристиян Костов. Варненката има и средствата, и уменията да направи страхотно представяне на песенния конкурс. Но вече не е сигурно, че дори контактите на семейството й ще успеят да отстранят протежето на Саня Армутлиева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *