Митовски не платил и на Мариан Вълев за „Под прикритие“

marian-vulev

Мариан Вълев се съгласил да снима реклами заради образованието на сина си. Това заяви бившата му съпруга София. Хонорарите от рекламите отишли директно в нейни сметки, за да се използват за таксите на сина им, който също се казва Мариан.

19- годишното момче е записало да следва културна антропология в Англия. Първоначално Мариан- младши се записал да следва същата специалност в Ню Йорк, но впоследствие се отказал, защото не можел да свикне с американския начин на живот.

marian-valev

Напоследък се заговори усилено за финансовите проблеми на актьора. Основната причина за тях обаче са неизплатените хонорари за участието му в последния сезон на „Под прикритие“. Вълев е сред многото служители на Димитър Митовски, които не получиха и стотинка за труда си, тъй като фирмата на режисьора обяви фалит.

Въпреки че често се правят паралели между личността на Мариан Вълев и героя му от култовия сериал Куката, двамата нямат нищо общо, категорична е бившата му съпруга София. Актьорът никога не е взимал наркотици, консумира съвсем малко алкохол. Единственото му хоби е риболовът.

В момента Вълев се е насочил към писане на собствени сценарии.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *