Митко Пайнера Унижи Брутално Галена! Ето какво се случи:

Митко Пайнера нанесе нов жесток удар по самочувствието на Галена.

Преди ден фолк звездата отпразнува 13 години от стъпването си на професионалната сцена. Феновете на певицата научиха от профила й в социалните мрежи за тази важна годишнина. Галена написа мило обръщение до почитателите си, за да им благодари за подкрепата през годините.

Но явно тази годишнина не значи нищо за продуцентите й от „Пайнер“. Или поне това показаха в отношението си към празника на Галена. През целия ден по фирмената телевизия „Планета“ не беше излъчен нито един поздрав за голямата им звезда. Дори нито един неин клип не беше излъчен, негодуват феновете на смядовката.

Дни по- рано, Преслава също отпразнува 13 години от подписването на договора си с „Пайнер“. Този път обаче, отношението на шефовете било доста по- различно. През целия ден въртели нон стоп клипове на Преслава, както и поздравления от името на фирмата.

Митко Пайнера и Галена са в обтегнати отношения от миналата година, когато певицата бойкотира наградите, защото не беше избрана за „Певица на годината“.

Всъщност, двамата изобщо не си комуникират, издават запознати. Шефът на „Пайнер“ не желае дори да чува за Галена. Тя пък заяви, че повече няма да му ходи на фирмените награди.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *